Tag med os ud i det sydfynske med “Naturen i Danmark”

I forbindelse med Emils nominering som “Årets Naturformidler 2019” ved Naturmødet, blev han kontaktet af to gutter, Nicolai og Kasper, som gerne ville lave en video med ham om fascinationen af naturen. Dengang var vi dog i Kaukasus, så det kunne ikke lige lade sig gøre. Og så skete det med foden osv., så det blev sat lidt på stand by. For en måneds tid siden lavede de dog en ny aftale, og det blev sådan, at Emil skulle tage med Nicolai og Kasper på jagt efter sydfynske padder, mens jeg fik chancen for at tage dem med i skoven i Svanninge Bjerge og fortælle om hasselmus og Naturamas forskning i gnaveren.

Kasper og Nicolai studerer natur- og kulturformidling, og i den forbindelse begyndte de at producere små film til Youtube. Det greb hurtigt om sig, og de kan nu slet ikke lade være med at lave alverdens film om den danske natur . Filmene er utroligt velproducerede og indeholder meget smukke billeder. Alle deres videoer er tilgængelige på Youtube under kanalen “Naturen i Danmark”, og man kan følge dem på Facebook og Instagram. Vi føler os heldige, at vi fik lov at tage dem med på opdagelse i den sydfynske natur, og herunder er der links til de to videoer, som vi medvirker i.

Et fantastisk døgn i naturen med Emil Sanderhoff

Danmarks mest nuttede dyr – hasselmusen

Og hop så i øvrigt ind og se nogle flere af deres videoer, når I er færdige med vores. De er virkelig gode og fyldt med spændende info!

1 thought on “Tag med os ud i det sydfynske med “Naturen i Danmark”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close