Hvem er vi?

rptnb

Vi er Emil Sanderhoff og Lene Sanderhoff. Tidligere dannede vi par, og vi deler stadig en kæmpestor passion for naturen og ikke mindst de gode historier i den!

Emil er uddannet lærer fra den Frie Lærerskole. Han har arbejdet som naturformidler en årrække på Naturama, og har herigennem opnået naturvejlederuddannelsen. Han er en formidabel fortæller, som altid formår at tryllebinde sit publikum med sine medrivende fortællinger om natur og dyr. Netop derfor er han også et populært indslag i Go’morgen Danmark, som han ofte gæster, når naturrelaterede emner skal drøftes. Emil tog desuden Curlingklubben ud på deres obligatoriske natur-tur i 2020 – find det på YouTube! Interessen for naturen har han haft fra barnsben af, og han besidder en kæmpe viden om den og alle arterne i den.

Lene er uddannet biolog og har i mange år arbejdet som naturformidler på Naturama og underviser på SDU. Hun har arbejdet med forskning i hasselmus i flere år og har gennem forskellige feltstudier opnået et stort kendskab til den danske flora mm. Lene er en dygtig formidler med stor erfaring i undervisning af forskellige målgrupper. Hun har stor viden inden for økologi og biodiversitet og interesserer sig meget for de store sammenhænge i naturen. Pt. er hun ansat hos Geo&Bio Science Center Syd, et projekt støttet af Novo Nordisk Fonden, som handler om at skabe større interesse for de naturvidenskabelige fag blandt børn og unge. I maj 2021 debuterede hun desuden som dyreekspert i quizzen ‘Hu hej vilde dyr’ på DR1, og i juni 2023 medvirker hun i flere afsnit af ‘Giv os naturen tilbage sæson 2’.

Derudover er hun moderator og vært på Naturmødets ungescene, Roots.

I 2023 er hun blandt de fem nominerede til prisen som Danmarks bedste naturformidler.

Til sammen udgør vi Naturformidlerne, og vores mål er at åbne en verden af eventyr, viden og fantastiske naturoplevelser for alle gennem begejstring, fascination og forståelse. Følg os på bloggen, Facebook og Instagram – det bliver ikke kedeligt!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close