Hvem er vi?

rptnb

Vi er Emil Bech Sanderhoff og Lene Bech Sanderhoff. Vi deler tilværelse, børn og en kæmpestor passion for naturen og ikke mindst de gode historier i den!

Emil er uddannet lærer fra den Frie Lærerskole. Han har arbejdet som naturformidler en årrække på Naturama, og har herigennem opnået naturvejlederuddannelsen. Han er en formidabel fortæller, som altid formår at tryllebinde sit publikum med sine medrivende fortællinger om natur og dyr. Netop derfor er han også et populært indslag i Go’morgen Danmark, som han ofte gæster, når naturrelaterede emner skal drøftes. Interessen for naturen har han haft fra barnsben af, og han besidder en kæmpe viden om den og alle arterne i den.

Lene er uddannet biolog og har i mange år arbejdet som naturformidler på Naturama og underviser på SDU. Hun har arbejdet med forskning i hasselmus i flere år og har gennem feltstudier opnået et stort kendskab til den danske flora mm. Lene er en dygtig formidler med stor erfaring i undervisning af forskellige målgrupper. Hun har stor viden inden for økologi og biodiversitet og interesserer sig meget for de store sammenhænge i naturen. Hun skriver naturnyheder til det lokale nyhedsbrev og har forfattet en artikel om hasselmusen til Naturlommekalenderen 2019. I 2019 vikarierede hun i et afsnit af det populære TV-program 1 døgn, 2 hold, 3 dyr (Sverige edition)

Til sammen udgør vi Naturformidlerne, og vores mål er at åbne en verden af eventyr, viden og fantastiske naturoplevelser for alle gennem begejstring, fascination og forståelse. Følg os på bloggen, Facebook og Instagram – det bliver ikke kedeligt!

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close