Første stop: Kuala Lumpur 

Flyveturen herned gik over al forventning, Manja sov næsten hele vejen, og Frej klarede også natten fint, selvom det var lidt hårdt for ham indimellem. Vi har nu været et par dage i Kuala Lumpur (KL) og har set os lidt omkring. Jeg blev jo vildt begejstret, da vi fandt en gade med street food tæt ved vores B&B!

Tungen lige i munden og styr på begge børn!

Det er naturligvis helt unødvendigt at sige, at vi har været der hver aften og det er hammerlækkert!

Mums filibaba siger jeg bare!

KL er en moderne storby, der minder om en cocktail af Bangkok og Mellemøsten. Den er vældig international, så man kan få stort set alt, undtagen rugbrød. Der er et væld af gadekøkkener og restauranter, blandet med store vestlige butikker som H&M, Starbucks og Burger King. Her er varmt, fugtigt og støjende. Der er overraskende mange store træer og smukke planter.


Fredag mødtes vi med vores veninde Johanne, som tilfældigvis også er i KL lige nu, og vi gik lidt på opdagelse sammen. Her besøgte vi nationalparken Bukit Nanas, som er 9 hektar relativ velbevaret regnskov, der ligger midt i byen.

Allerede inden vi fandt ind i parken, mødte vi denne smukke træbuk.
Jeg tror ikke Johanne er så begejstret for kryb som vi er?
Den lille park byder på en skywalk, hvor man vandrer mellem trætoppene.

Regnskov med det ikoniske KL Tower i baggrunden.

 

Smuk græshoppenymfe

Igår, lørdag, havde vi alle en lidt hård dag, dels fordi man bliver træt af de mange indtryk i en hektisk storby,  og dels fordi vi ikke har sovet så godt – når man er færdig med at ligge vågen pga. jetlag, starter festerne op så højlydt, at end ikke vores aircondition kan overdøve det! Ungerne har dog uden problemer vendt deres døgnrytme og sover hele natten uden at vågne, men er selvfølgelig stadig påvirkede af varme og indtryk.

Vi besluttede at forsøge at finde China Town, da det skulle være tæt på os, men KL er håbløs at finde rundt i, og før vi vidste af det, befandt vi os midt i en gigantisk muslimsk bazar. 

Der er noget for enhver smag!
Tid til at hvile benene – og så er han nemmere at holde styr på! 🙂

Alt i alt er de første dage gået nemmere end vi umiddelbart havde forventet, fordi Frej og Manja bare tager alting SÅ fint! Vi har selvfølgelig et roligt tempo med tid til lure (i skrivende stund sover Manja i mine arme, mens vi venter på en taxa) og obligatorisk afslapning, men vi havde forventet mere påvirkede børn.

Med lidt legetøj ved bordet går alting nemmere!
Glad baby og i baggrunden en storebror, der er imponeret over størrelsen på den airconditioner(eller hvad det nu er!)
Lur…
Lur…

 

Og mere lur.
Afslapning og nedkøling med legetøj.

Inden længe tager vi til lufthavnen og flyver mod Krabi. Vi glæder os til at komme fra storbyens larm og jag og ud i regnskoven, hvor vi i stedet for at blive vækket af musik, båthorn og folk der kaster op, vækkes tidligt om morgenen til lyden af gibbonaber!

1 thought on “Første stop: Kuala Lumpur 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close